Maliebaan 41
3581 CD Utrecht

Business Intelligence bij 4-Vision

Business Intelligence


Als moderne ondernemer moet je vaak snel kunnen handelen. Daarvoor is het nodig om realtime inzicht te hebben in je bedrijfsprocessen en -resultaten. Met de professionele Business Intelligence Software van 4-Vision kan je op ieder moment de data inzien die je nodig hebt om belangrijke strategische beslissingen te nemen en de koers van je bedrijf bij te stellen. Maar 4-Vision zorgt daarbij voor meer toegevoegde waarde.

Meer dan alleen een dashboard

Anders dan bij andere accountantskantoren betekent Business Intelligence bij 4-Vision meer dan alleen het opzetten van een handig managementdashboard. Wij leveren geen standaard dashboard maar passen het aan naar de KPI’s die van belang zijn voor de onderneming. Desgewenst kunnen wij volledig op maat gebouwde dashboards voor je inrichten. Het is natuurlijk erg handig om met het dashboard op ieder moment inzicht te hebben in je cijfers. Zonder een goede interpretatie zeggen de cijfers echter niet alles. Bij de vertaling van de resultaten houden wij altijd voor ogen wat je doelstellingen zijn. Vervolgens vertalen we de cijfers in praktisch advies om de doelstellingen te halen. Onderdeel van onze service is dat we periodiek met je afspreken om de resultaten van je onderneming te bespreken en processen waar nodig bij te sturen.
Wil je weten wat onze intelligente Business Intelligence allemaal voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan even contact met ons op. We komen graag een keer vrijblijvend bij je langs.