Maliebaan 41
3581 CD Utrecht

Vacature Accountant met blik op de toekomst - 4-Vision

Accountant met blik op de toekomst

 

 

Ben je accountant, maar denk je er weleens aan om naar het bedrijfsleven over te stappen? Dan bieden wij het beste van twee werelden! Als accountant bij 4-Vision ben je dagelijks of wekelijks betrokken bij de bedrijfsvoering van de klant, maar stel je ook de jaarrekening op.

 

Ons bedrijf

4-Vision verzorgt de volledige financiële afdeling voor (grotere) MKB klanten. De klant haalt hierdoor een administratief medewerker, financial controller, accountant en fiscalist in huis voor precies het aantal uur dat ze nodig heeft. Wij zijn een accountantskantoor, maar de jaarrekening en VPB aangifte zien wij als verplicht bijproduct. Doordat we wekelijks (of zelfs dagelijks!) contact hebben met onze klanten ontzorgen we volledig op

 

Jouw takenpakket

 

Bij de functie horen de volgende werkzaamheden:

 • Aanspreekpunt voor klanten voor al hun vragen over de administratie.
 • Aansturen en begeleiding van minder ervaren collega’s bij de verwerking van administraties.
 • Verrichten van maandafsluitingen, opstellen managementrapportages en voeren van maandelijkse besprekingen met de klant.
 • Digitaliseren en inrichten van de administraties voor nieuwe klanten.
 • Communicatie met de accountant en fiscalist
 • Eventueel opstellen van de jaarrekening en fiscale aangiften.

 

Jouw profiel

 • Communicatief vaardig en je hebt een flexibele, ondernemende instelling
 • AA titel of bezig met de praktijkopleiding
 • Naast kennis van de externe verslaggeving ook boekhoudkundig goed onderlegd
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring met financieel adviseren is een pré
 • Woonachtig in de regio Utrecht

 

Wij bieden

Een levendige werkomgeving  waarin je kunt meebouwen aan een dynamische organisatie en er alle ruimte bestaat om jezelf verder te ontwikkelen. Bij ons vind je geen jasje-dasje. Wij houden ook niet van strikte hiërarchie en vaste werktijden. Waar we wel van houden, is het creëren van een relaxte werksfeer waar iedereen zich met plezier de hele dag inzet om het allerbeste resultaat neer te zetten. Ons team is een gezonde balans tussen ervaren en minderervaren werknemers. De partners zitten gewoon bij de werknemers op de kamer en er is altijd iemand beschikbaar om vragen aan te stellen of om jou te begeleiden. Onze vestiging in Utrecht bestaat uit een team van 15 collega’s. Wij worden heel enthousiast van nieuwe inzichten en ideeën en zijn zeer benieuwd wie onze nieuwe aanwinst wordt.

 

Salarisindicatie van 4.000 – 6.000 bruto o.b.v. fulltime en afhankelijk van ervaring en opleiding. We hebben daarnaast perfecte secundaire voorwaarden. De functie is zowel parttime als fulltime beschikbaar.

 

Interesse?

Hou je van een uitdaging en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen we graag je cv en een motivatie op solliciteren@4-vision.nl. Je kunt ook altijd bellen met onze recruiter voor meer informatie. T. 0623916510


Contactformulier

Hierbij ga ik akkoord met de privacyverklaring