Maliebaan 41
3581 CD Utrecht

De Full Finance van 4-Vision | Accountantskantoor 4-Vision

Full Finance


Voor kleine en middelgrote MKB’ers is het vaak te kostbaar om een volwaardig team financiële medewerkers in huis te halen. En dat terwijl het gezien hun omvang en groeiverwachting eigenlijk wel nodig is om naast een administrateur ook een accountant of controller aan te nemen.
4-Vision biedt deze ondernemers dé oplossing. Met onze unieke dienst ‘Full Finance’ kan iedere MKB’er nu voor de kosten van ruwweg één medewerker gebruikmaken van de professionele diensten van een complete financiële afdeling.

Hoe werkt het?


Maak je gebruik van Full Finance van 4-Vision, dan besteed je voor een vaste lage prijs al je financiële werkzaamheden aan ons uit. Je krijgt de beschikking over een vast team goed op elkaar ingewerkte specialisten, bestaande uit een of meerdere administrateurs, een accountant en een belastingadviseur. Samen zorgen zij ervoor dat financieel alles op rolletjes loopt binnen je onderneming, van administratie en controle tot rapportering en advies. Daarbij gaan ze echt tot het uiterste. Met dezelfde passie als jij proberen ze alles uit je onderneming te halen wat erin zit.

Wat is er allemaal mogelijk?


Onze dienst Full Finance is maatwerk. Dat wil zeggen dat we samen met jou een dienstenpakket samenstellen. Daarbij kan je kiezen welke werkzaamheden je zelf doet, en welke je aan ons uitbesteedt. Sommige ondernemers vinden het bijvoorbeeld prettig om het opstellen van de jaarrekening buiten het pakket te laten. Dat is natuurlijk mogelijk.

Iedere maand samen om de tafel


Belangrijk onderdeel van Full Finance is altijd dat we iedere maand ruim de tijd nemen om de resultaten persoonlijk met je door te spreken. Zo kunnen we je bedrijfsvoering regelmatig samen optimaal bijsturen.

Mogelijkheden Full Finance:
- Administratie inrichten
- Administratie begeleiden
- Administratie verrichten
- Controleren
- Maandelijkse rapportering
- Maandelijkse bespreking resultaten
- Aangiften vpb, ob
- Jaarrekening

Wat kost het me?


We berekenen altijd van tevoren een vaste maandelijkse prijs. Die baseren we op de diensten die je afneemt en de hoeveelheid tijd die we daarmee kwijt zijn. Belangrijk om te weten; tussentijds advies is bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je achteraf nog allerlei facturen van ons krijgt.

Hoe kan 4-Vision zo goedkoop een hele financiële afdeling aanbieden?


Onze specialisten verlenen hun diensten aan meerdere klanten. Schaalvoordeel dus. Daarnaast zet 4-Vision in op het zoveel mogelijk automatiseren van je administratie en financiële processen. Dat scheelt tijd en maakt het werken foutloos en efficiënt. En dan is er natuurlijk nog de synergie die je krijgt als je alle financiële werkzaamheden aan 4-Vision uitbesteedt. Onze specialisten zijn zo op elkaar ingespeeld dat er geen werk dubbel gebeurt en er weinig tijd verloren gaat met het overdragen van dossierkennis.
Wil je ook voor de prijs van nog niet eens één medewerker een complete financiële afdeling in huis halen?