shutterstock  e

Inzicht & Optimalisatie

Digitaliseren processen en pakketselectie

De adviseurs van 4-VISION hebben geen banden of contracten met welke softwareleverancier dan ook. Dit stelt ons in staat om onafhankelijk te oordelen en opereren. Wanneer uit de analyse blijkt dat uw organisatie toe is aan een nieuw softwarepakket, is het bij de pakketselectie van belang dat:

  • het nieuwe pakket naadloos aansluit op uw werkprocessen;
  • het pakket feilloos voorziet in uw informatiebehoefte;
  • het pakket past bij de toekomstvisie van uw organisatie;
  • de beveiliging van uw gegevens optimaal wordt bewaakt;
  • risico’s van eventuele uitval en netwerkproblemen in kaart worden gebracht.

Als adviseur koppelen wij onze pragmatische instelling aan kennis van IT. Wij zorgen dat het juiste pakket in huis haalt én dat het voor u gaat werken.

Budgettering en monitoring

Wij helpen u relevante data te distilleren uit het ERP-systeem/de bedrijfssoftware binnen uw onderneming. Deze vorm van Business Intelligence biedt inzicht in belangrijke en strategische up-to-date informatie die u helpt om steeds de juiste koers te bepalen voor uw bedrijf. U vindt alles terug in een overzichtelijk management dashboard.

Aan de hand van professionele Business Intelligence software wordt de juiste data op beveiligde wijze omgezet in een heldere en overzichtelijke rapportage. Via een handig management dashboard kunt u direct zien welk bedrijfsonderdeel extra aandacht nodig heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld ingrijpen als u ziet dat het klantenverloop stijgt. Of wanneer de afzet van een bepaald product afneemt. Maar u kunt bijvoorbeeld ook het verloop van een project monitoren: hoeveel tijd is er aan het project besteed; hoe is die tijd ingedeeld; waar was iedereen precies druk mee en is het project nog wel rendabel?

Daarnaast biedt onze tooling inzicht in de effecten van beslissingen op de toekomstige resultaten en de cashflow ontwikkeling.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.