Maliebaan 41
3581 CD Utrecht
085-0471576

Salarisadministratie - 4-Vision

Salarisadministratie

Het uitbesteden van je salarisadministratie kan je als ondernemer veel tijd, geld en energie besparen. Maar je wilt natuurlijk wel dat de salarisadministratie perfect geregeld is. Niet alleen voor je werknemers, die iedere maand op tijd hun salarisstrook moeten ontvangen, maar ook voor jezelf.

De salarisspecialisten van 4-Vision doen daarom veel meer dan alleen het maken van een loonstrook. Achter de schermen denken ze met je mee over manieren om je salaris- en personeelsbeleid te optimaliseren. Zo ben je er bijvoorbeeld zeker van dat je het maximale haalt uit subsidies, premies en loonberekeningen.

Medewerkers krijgen periodiek van ons een salarisstrook die ze online kunnen inzien in een beveiligde omgeving. Daar vinden ze ook jaaropgaven en een overzicht van hun verzuim en vrije uren. Hebben ze vragen? Dan kunnen ze die online aan ons stellen. Je hebt als ondernemer dus zelf vrijwel geen omkijken meer naar je salarisafhandeling. Ook het uitbetalen van de lonen kunnen we heel gemakkelijk voor je maken door iedere maand de de loonbetalingen voor je klaar te zetten.

De voordelen van 4-Vision salaris op een rij:
- Online aanlevering van loonstroken en jaaropgaven
- Beveiligde online omgeving voor werknemers
- Maximaal profiteren van subsidies en premies
- Altijd toegang tot deskundig advies
- Integratie loonjournaalposten in boekhoudpakket
- Prijs per loonstrook al vanaf €7 (excl. btw)

Wil je ook je salarisadministratie uitbesteden aan 4-Vision? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.