Maliebaan 41
3581 CD Utrecht
085-0471576

Vacature Belastingadviseur - 4-Vision

Belastingadviseur

Ben jij als belastingadviseur op zoek naar een uitdagende functie in de MKB-praktijk binnen een kantoor waar veel ruimte is voor zelfstandigheid en eigen initiatief? Lees dan deze vacature!
 

Wie zijn wij?

4-VISION is een jong snelgroeiend kantoor. Wij zetten de nieuwste technologieën in om de administratieve processen van onze klanten zoveel mogelijk te digitaliseren. Doordat we real-time inzicht hebben in de ontwikkelingen bij onze klanten kunnen we ons focussen op het geven van adviezen. Hierdoor zijn we geen kostenpost voor onze klanten maar leveren we juist geld voor ze op.
Onze klanten bestaan voornamelijk uit de wat grotere MKB-ondernemingen. Wij hebben frequent (vaak maandelijks) contact met deze klanten, waardoor we goed weten wat er bij hen speelt. Hierdoor kunnen wij ook echt proactief adviseren.
4-VISION kent een platte structuur, wat het zeer aangenaam maakt om in te werken. Ondanks onze professionele houding richting onze cliënten, kun je bij ons dan ook niet spreken van “stoffige” fiscalisten en accountants. Bij 4-VISION werken mensen die houden van hun vak. We hebben elke dag veel plezier in het werken voor de leukste klanten van Nederland.
Waarom bij 4-VISION?

Bij 4-VISION is er sprake van een ontspannen, jonge en informele cultuur en daardoor anders dan de meeste accountancykantoren. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn plek voelt en energie krijgt van het werk. Wanneer het werk af is, is er ook regelmatig tijd voor een borrel en een hapje.
De werk-privébalans vinden wij erg belangrijk. Bij 4-VISION staan wij er namelijk voor dat je ’s avonds thuis bent. Je hoeft dan niet meer te werken, maar kunt bijvoorbeeld sporten, tijd aan het gezin te besteden of de nieuwste aflevering van je favoriete serie bekijken. Overuren maken is bij ons dan ook de uitzondering en niet de regel. Doordat alles bij ons ver gedigitaliseerd is, is het bijvoorbeeld ook mogelijk om in de trein te beginnen en eindigen met het werken; op die manier kun je van reistijd werktijd maken. We zijn zeer flexibel in waar je jouw werk uitvoert, waarbij we het natuurlijk wel belangrijk vinden dat je regelmatig naar kantoor komt om feeling te houden met wat er hier gebeurt.

Wat kan je van ons verwachten?

Wegens autonome groei zijn wij opzoek naar iemand die in staat is onze klanten zelfstandig te adviseren en tevens de verantwoordelijkheid te dragen voor de aangiftepraktijk. Op dit moment is één van de partners verantwoordelijk voor de volledige fiscale praktijk, echter door de snelle groei van de onderneming is dit lastig te combineren met zijn overige taken. Wanneer jij dit ambieert dan bestaat de mogelijkheid om de verantwoordelijkheid over de fiscale praktijk geleidelijk over te nemen van deze partner, zodat deze zich verder kan richten op de verdere groei van 4-VISION. Werktijden zijn bespreekbaar, echter met een minimum van 32 uur per week.
 
Wij bieden:
-een afwisselende en diverse functie;
-grote mate van vrijheid;
-een informele werksfeer;
-laptop van de zaak;
-een marktconform salaris;
-25 vakantiedagen;
-een mooie pensioenregeling zonder eigen bijdrage;
-een reiskostenvergoeding.
 
Wat ga je doen?
-Je houdt je, onder andere, bezig met:
-het uitwerken van fiscale vraagstukken;
-het controleren van aangiftes inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting;
-het begeleiden van medewerkers die de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting opstellen;
-het onderhouden en eventueel uitbouwen van de cliëntenportefeuille van 4-VISION;
-het mede zorgdragen voor de praktijkontwikkeling van 4-VISION;
-het leveren van een toegevoegde waarde voor 4-VISION op strategisch, organisatorisch, vakinhoudelijk en commercieel terrein;
-daarnaast ben je budgetverantwoordelijk en het aanspreekpunt voor de cliënten en je collega’s.

Wat verwachten we van jou?

Onze ideale kandidaat beschikt over:
-een afgeronde wo-opleiding Fiscale Economie of Fiscaal Recht is een pré;
-vijf jaar werkervaring op het gebied van fiscale advisering en fiscale aangiftes in de MKB-praktijk;
-een klantgerichte en proactieve instelling;
-sociaal vaardig;
-sterke communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;

beschouwd zichzelf als een echte coach voor zijn collega’s;
affiniteit met de MKB-praktijk en dus een generalist.

Heb je interesse mail dan je motivatiebrief en CV naar info@4-vision.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Contactformulier

Hierbij ga ik akkoord met de privacyverklaring