Maliebaan 41
3581 CD Utrecht

Zelfstandig Assistent-Accountant - 4-Vision

Zelfstandig Assistent-Accountant 

 

Beheer je graag je eigen klantenportefeuille? Gaat jouw hart sneller kloppen van een volledig gedigitaliseerde administratie waarbij al je klanten altijd real-time inzicht hebben? Geef jij je klanten na elk gesprek een tevreden gevoel? Ben je vindingrijk en bedenk je oplossingen op maat? Stuur jij graag minder ervaren collega’s aan, maar wil je op zijn tijd nog met je handen in de administratie zitten? Dan is dit mogelijk jouw droombaan!

Functieomschrijving

Als zelfstandig Assistent-Accountant ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je controleert en begeleid je minder ervaren collega’s bij het voeren van een correcte administratie en bespreekt vervolgens de door jou opgestelde managementrapportage met de klant. Voor je eigen groei heb je direct contact met de (tekenend) accountant en fiscalist. Na afloop van het boekjaar lever je een samenstelwaardige administratie af bij de accountant. Op basis van je eigen ambitie en ervaring kan je meer werk naar je toe trekken.

Jouw takenpakket

Bij de functie horen de volgende werkzaamheden:

 • Aanspreekpunt voor klanten voor al hun vragen over de administratie.
 • Aansturen en begeleiding van minder ervaren collega’s bij de verwerking van administraties.
 • Verrichten van maandafsluitingen, opstellen managementrapportages en voeren van maandelijkse besprekingen met de klant.
 • Digitaliseren en inrichten van de administraties voor nieuwe klanten.
 • Communicatie met de accountant en fiscalist
 • Eventueel opstellen van de jaarrekening en fiscale aangiften.

Jouw profiel

 • Een tevreden klant is het allerbelangrijkste voor jou.
 • Sterke affiniteit met technologie en mensen!
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Minimaal 3 jaar ervaring als assistent-accountant, financial controller of vergelijkbare financiële functie.
 • Ervaring met het digitaliseren van administratieve processen.
 • Je kunt goed analyseren, plannen en organiseren.
 • Woonachtig in de regio Utrecht.

Wie zijn wij?

4-Vision is een snelgroeiend accountantskantoor opgericht door partners met een Big-Four achtergrond en een duidelijke visie op de toekomst van ons vak. Bij een groot deel van onze klanten vormen wij de financiële afdeling. Dit houdt in dat onze assistenten op hoogwaardig niveau de boekhouding voeren en de zelfstandig Assistent-Accountant een controller functie heeft en de resultaten periodiek bespreekt al dan niet gezamenlijk met één van de partners. Onze klanten zijn veelal wat grotere MKB klanten.

 

Bij ons vind je geen jasje-dasje. Wij houden ook niet van strikte hiërarchie en vaste werktijden. Waar we wel van houden, is het creëren van een relaxte werksfeer waar iedereen zich met plezier de hele dag inzet om het allerbeste resultaat neer te zetten. De partners zitten gewoon bij de werknemers op de kamer en er is altijd iemand beschikbaar om vragen aan te stellen of om jou te begeleiden.

 

Wij zoeken alleen maar mensen die onderdeel willen worden van een leuk en hecht team waar veel wordt gelachen maar ook hard wordt gewerkt. Elke maand hebben we een borrel en we hebben een paar keer per jaar een bedrijfsuitje.

Wij bieden

Een levendige werkomgeving  waarin je kunt meebouwen aan een dynamische organisatie en er alle ruimte bestaat om jezelf verder te ontwikkelen. Onze vestiging in Utrecht bestaat uit een team van 15 collega’s. Wij worden heel enthousiast van nieuwe inzichten en ideeën en zijn zeer benieuwd wie onze nieuwe aanwinst wordt.

 

Salarisindicatie van 4.500 – 6.500 bruto o.b.v. fulltime en we hebben daarnaast perfecte secundaire voorwaarden. De functie is zowel parttime als fulltime beschikbaar.

Interesse?

Hou je van een uitdaging en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen we graag je cv en een motivatie op solliciteren@4-vision.nl. Je kunt ook altijd bellen met onze recruiter voor meer informatie. T. 0623916510


Contactformulier

Hierbij ga ik akkoord met de privacyverklaring