Maliebaan 41
3581 CD Utrecht

Meer weten over 4-Vision? | Lees alles wat je moet weten over 4-Vision

Over ons4-Vision is een accountantskantoor nieuwe stijl. Dat betekent dat bij ons andere spelregels gelden. Bij ons vind je geen jasje-dasjes. Wij houden ook niet van strikte hiërarchie en vaste werktijden.
Waar we wel van houden, is het creëren van een relaxte werksfeer waar iedereen zich met plezier de hele dag inzet om het allerbeste resultaat neer te zetten voor jou, onze klant.
Bij ons krijgt iedere collega de ruimte om zich te ontwikkelen en zo een nóg betere teamspeler te worden. Samen vormen we namelijk een echt superteam. We vullen elkaar aan en halen samen het beste in ieder van ons naar boven. Ook successen vieren we altijd samen. Met elkaar én met onze klanten.

Ook zin in een feestje?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onze samenwerking begint met een kop koffie. De champagne volgt gegarandeerd later!

Ook teamspeler worden in het superteam?

Accountantskantoor 4-Vision groeit. Ons team levert topprestaties. Maar we staan wel altijd open voor versterking. Ben jij een echte teamspeler en wil jij deel uitmaken van ons superteam? Reageer dan op een van de vacatures of stuur een open sollicitatie met cv naar info@4-vision.nl