Maliebaan 41
3581 CD Utrecht

Hulp nodig bij de overdracht van je bedrijf? Wij helpen je graag! | 4-Vision

Bedrijfsoverdracht

Wil je als ondernemer je bedrijf verkopen, dan wil je natuurlijk een optimaal verkoopresultaat. Accountantskantoor 4-Vision kan je helpen de verkoop en bedrijfsoverdracht in goede banen te leiden en met maximaal resultaat af te sluiten.

kan dit natuurlijk zelf proberen, maar om dit optimale verkoopresultaat te behalen, is het raadzaam om hulp in te schakelen. Hier ben je precies aan het juiste adres. Accountantskantoor 4-Vision kan je helpen de verkoop en bedrijfsoverdracht in goede banen te leiden en met maximaal resultaat af te sluiten. Op deze manier kun jij je focussen op overige taken die nog moeten gebeuren voor de verkoop, terwijl wij voor jou aan de slag gaan.


Bedrijfsoverdracht met het beste resultaat

Wij vinden het altijd leuk om een bedrijfsoverdracht te doen en willen altijd het beste resultaat behalen. Daarin vinden wij de communicatie met de klant erg belangrijk, dus wij zullen daarom ook altijd alles met jou delen. Wij doen ons uiterste best om alles eruit te halen wat er in zit, waarbij iedereen zich vol kan inzet om het beste resultaat te behalen voor jou. Jij als ondernemer wilt toch ook een partij die zich vol inzet voor jouw succes?


We begeleiden je bij:
• het bepalen van de ondernemingswaarde;
• het opstellen van een informatiememorandum;
• het vastleggen van procesdocumentatie;
• het vinden en benaderen van kopers;
• het voeren van gesprekken en onderhandelen over de prijs;
• de afhandeling en de feitelijke overdracht.

Hulp nodig bij je bedrijfsoverdracht?

Wil je ook met een goed gevoel en maximaal resultaat je onderneming overdragen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Wij kunnen je namelijk helpen en doen dit dan ook erg graag. Wij halen namelijk passie uit het feit dat jij een optimaal verkoopresultaat bereikt. Als je vragen hebt, kun je ons gerust even bellen of een email sturen. Wij beantwoorden namelijk graag al jouw vragen en staan daarbij te springen om jouw bedrijf te helpen.