Maliebaan 41
3581 CD Utrecht

Benieuwd naar ons team? Bekijk het vakkundige 4-Vision team

Wij helpen je graag verder

Leon Bakker

Als medeoprichter van 4-Vision en gedreven financieel adviseur streeft Leon naar succes voor zijn eigen bedrijf, én dat van zijn klanten. Naast zijn werk heeft hij een passie voor wielrennen en snowboarden. Neem contact met mij op.  

Jasper van Oers

Als medeoprichter van 4-Vision, ondernemer én fiscalist haalt Jasper voor klanten alles uit de innovatiebox, fusies en bedrijfsovernames. Daarnaast is hij fervent duiker en maakt hij graag boswandelingen met zijn hond Mylo. Neem contact met mij op.

Rowan Stapels

Rowan is assistent-accountant en gepassioneerd automatiseringsspecialist. Zijn motto: ‘Waarom handmatig werk doen als de software het automatisch voor je doet.’ Rowan kan ook aardig overweg met een tafeltennisbatje. Neem contact met mij op.

Kristel de Groot

Kristel is als accountant vraagbaak en aanspreekpunt voor klanten. Ze begeleidt het administratieteam en het financieel management. In haar vrije tijd wandelt Kristel graag samen met haar hond en gezin. Neem contact met mij op.

Christiaan van Doorn

Administraties zijn bij Christiaan in zeer goede handen. Deze sportieve assistent-accountant slash bedrijfsadministrateur is niet alleen stapelgek op cijfers maar ook op voetballen, skiën, snowboarden, racefietsen én mountainbiken. Neem contact met mij op.

Sanne van Schaik

Accountant Sanne zet zich met hart en ziel in voor haar klanten. Dankzij haar adviezen en management loopt de financiële bedrijfsvoering altijd op rolletjes. Stoom afblazen doet zij door te trainen voor een marathon. Neem contact met mij op.

Tatiana Baractari

Geef bedrijfsadministratrice Tatiana een digitale berg met administratieve stukken en ze zorgt dat alles binnen no time geordend ingeboekt is! Thuis ploft ze graag op de bank voor een avondje bingewatchen. Neem contact met mij op.

Youri Vroegop

Youri is onze jongste talent! Hij verricht alle werkzaamheden van een assistent accountant en helpt met het opstellen van managementrapportages. In zijn vrije tijd staan voetbal en zijn vriendin op een gezamenlijke nummer 1. Neem contact met mij op.

Bonne Ubbink

Relatiebeheerder Bonne heeft big four ervaring en zorgt ervoor dat de administraties en jaarrekening tip top in orde zijn. Thuis is hij samen met zijn vriendin op huisjacht. Neem contact met mij op.

Janneke Vermeulen

Janneke is te werk als Consultant recruitment en sales. Niet alleen op de werkvloer maar ook in haar vrije tijd is zij een echte teamplayer. Ze staat daarom ook graag op het hockeyveld.Neem contact met mij op.

Dennis Markovic

Dennis is te werk als assistent-accountant. Hij is zeer kundig op het gebied van de financiële administratie, ook is hij erg muzikaal aangelegd. Zo speelt hij in zijn vrije tijd gitaar.Neem contact met mij op.

Bjorn Sahusilawane

Bjorn is een top fiscalist! Met adviezen geven op gebied van fiscaal, financieel en juridisch weet hij dan ook wel raad. Bjorn is groot fan van Feyenoord. Je vindt hem dan ook vaak in De kuip. Neem contact met mij op.

Clarissa Wolswijk

Assistent-accountant Clarissa gaat graag te werk met het opstellen van de jaarrekeningen. Niet alleen dit vindt zij leuk om te doen, want in haar vrije tijd leert ze ook graag vreemde talen.  Neem contact met mij op.

Henk Huijzer

Henk is accountant en daarbij ook nog eens gespecialiseerd in maatschappelijk verantwoord ondernemen in balans met optimaal financieel resultaat. In zijn vrije tijd is hij vaak te vinden op de squashbaan. Neem contact met mij op.

Irina Bulat

Irina is te werk als assistent-accountant. In haar vrije tijd brengt zij graag tijd door met haar familie en gaat zij graag op vakantie. Neem contact met mij op.

Gaatske Keekstra

Gaatske is te werk als fiscalist bij 4-Vision. Zij is een allround belastingadviseur met een voorliefde voor estate planning. In haar vrije tijd speelt zij graag een bordspel! Neem contact met mij op.