Maliebaan 41
3581 CD Utrecht

Benieuwd naar ons team? Bekijk het vakkundige 4-Vision team

Wij helpen je graag verder

Leon Bakker

Als medeoprichter van 4-Vision en gedreven financieel adviseur streeft Leon naar succes voor zijn eigen bedrijf, én dat van zijn klanten. Naast zijn werk heeft hij een passie voor wielrennen en snowboarden. Neem contact met mij op.  

Jasper van Oers

Als medeoprichter van 4-Vision, ondernemer én fiscalist haalt Jasper voor klanten alles uit de innovatiebox, fusies en bedrijfsovernames. Daarnaast is hij fervent duiker en maakt hij graag boswandelingen met zijn hond Mylo. Neem contact met mij op.

Rowan Stapels

Rowan is assistent-accountant en gepassioneerd automatiseringsspecialist. Zijn motto: ‘Waarom handmatig werk doen als de software het automatisch voor je doet.’ Rowan kan ook aardig overweg met een tafeltennisbatje. Neem contact met mij op.

Kristel de Groot

Kristel is als accountant vraagbaak en aanspreekpunt voor klanten. Ze begeleidt het administratieteam en het financieel management. In haar vrije tijd wandelt Kristel graag samen met haar hond en gezin. Neem contact met mij op.

Christiaan van Doorn

Administraties zijn bij Christiaan in zeer goede handen. Deze sportieve assistent-accountant slash bedrijfsadministrateur is niet alleen stapelgek op cijfers maar ook op voetballen, skiën, snowboarden, racefietsen én mountainbiken. Neem contact met mij op.

Sanne van Schaik

Accountant Sanne zet zich met hart en ziel in voor haar klanten. Dankzij haar adviezen en management loopt de financiële bedrijfsvoering altijd op rolletjes. Stoom afblazen doet zij door te trainen voor een marathon. Neem contact met mij op.

Willem van Bennekom

Administraties boeken, managementrapportages maken, aangifte vennootschapsbelasting of een aangifte inkomstenbelasting, Willem regelt het. Daarnaast voetbalt Willem graag. Neem contact met mij op.

Ben Abels

Ben is onze allround MKB-adviseur met als specialiteit fiscale zaken. Hij adviseert op fiscaal, financieel en juridisch gebied. Naast zijn hobby als belegger ontspant hij door te fietsen en regelmatig op vakantie te gaan. Neem contact met mij op.

Mirjam van Zuijlen

Mirjam is onze onboardingsspecialist en zorgt ervoor dat de processen van elke nieuwe klant zorgvuldig, efficiënt en effectief geautomatiseerd worden. In haar vrije tijd loopt ze graag een blokje hard. Neem contact met mij op.

Tatiana Baractari

Geef bedrijfsadministratrice Tatiana een digitale berg met administratieve stukken en ze zorgt dat alles binnen no time geordend ingeboekt is! Thuis ploft ze graag op de bank voor een avondje bingewatchen. Neem contact met mij op.

Olesea Dobrovolschi

Als administratief medewerkster regelt Olesea alles tot in de puntjes voor haar administraties. Naast haar werk kookt ze graag traditionele (Moldavische) gerechten. Neem contact met mij op.

Maaike van Vliet

Assistent-Accountant Maaike helpt bij het opstellen van de jaarrekeningen en zorgt dat onze samensteldossiers aan alle eisen voldoen.  Ze werkt parttime omdat er dan extra veel tijd is om te hardlopen, te paardrijden en te shoppen. Neem contact met mij op.

Youri Vroegop

Youri is onze jongste talent! Hij verricht alle werkzaamheden van een assistent en schrijft voor school een adviesrapport over onze managementrapportages. In zijn vrije tijd staan voetbal en zijn vriendin op een gezamenlijke nummer 1. Neem contact met mij op.

Guillermo Lisapaly

Van professioneel flamencogitarist naar professioneel boekhouder. Het is de stap die Guillermo heeft gemaakt. Hij zorgt dat de administratie tip top is. Na werktijd blijft uiteraard de gitaar nog favoriet. Neem contact met mij op.