Maliebaan 41
3581 CD Utrecht

Benieuwd naar ons team? Bekijk het vakkundige 4-Vision team

Wij helpen je graag verder

Rowan Stapels

Rowan is assistent-accountant en gepassioneerd automatiseringsspecialist. Zijn motto: ‘Waarom handmatig werk doen als de software het automatisch voor je doet.’ Rowan kan ook aardig overweg met een tafeltennisbatje. Neem contact met mij op.

Kristel de Groot

Kristel is als accountant vraagbaak en aanspreekpunt voor klanten. Ze begeleidt het administratieteam en het financieel management. In haar vrije tijd wandelt Kristel graag samen met haar hond en gezin. Neem contact met mij op.

Sanne van Schaik

Accountant Sanne zet zich met hart en ziel in voor haar klanten. Dankzij haar management loopt de financiële bedrijfsvoering op rolletjes. Stoom afblazen doet zij met HiTT trainingen en het verbouwen van eigen groente en fruit.Neem contact met mij op.

Tatiana Baractari

Geef bedrijfsadministratrice Tatiana een digitale berg met administratieve stukken en ze zorgt dat alles binnen no time geordend ingeboekt is! Thuis ploft ze graag op de bank voor een avondje bingewatchen. Neem contact met mij op.

Youri Vroegop

Youri is onze jongste talent! Hij verricht alle werkzaamheden van een assistent accountant en helpt met het opstellen van managementrapportages. In zijn vrije tijd staan voetbal en zijn vriendin op een gezamenlijke nummer 1. Neem contact met mij op.

Janneke Vermeulen

Janneke is te werk als Consultant recruitment en sales. Niet alleen op de werkvloer maar ook in haar vrije tijd is zij een echte teamplayer. Ze staat daarom ook graag op het hockeyveld.Neem contact met mij op.

Dennis Markovic

Dennis is te werk als assistent-accountant. Hij is zeer kundig op het gebied van de financiële administratie, ook is hij erg muzikaal aangelegd. Zo speelt hij in zijn vrije tijd gitaar.Neem contact met mij op.

Bjorn Sahusilawane

Bjorn is een top fiscalist! Met adviezen geven op gebied van fiscaal, financieel en juridisch weet hij dan ook wel raad. Bjorn is groot fan van Feyenoord. Je vindt hem dan ook vaak in De kuip. Neem contact met mij op.

Clarissa Wolswijk

Assistent-accountant Clarissa gaat graag te werk met het opstellen van de jaarrekeningen. Niet alleen dit vindt zij leuk om te doen, want in haar vrije tijd leert ze ook graag vreemde talen.  Neem contact met mij op.

Henk Huijzer

Henk is accountant en daarbij ook nog eens gespecialiseerd in maatschappelijk verantwoord ondernemen in balans met optimaal financieel resultaat. In zijn vrije tijd is hij vaak te vinden op de squashbaan. Neem contact met mij op.

Irina Bulat

Irina is te werk als assistent-accountant. In haar vrije tijd brengt zij graag tijd door met haar familie en gaat zij graag op vakantie. Neem contact met mij op.

Gaatske Keekstra

Gaatske is te werk als fiscalist bij 4-Vision. Zij is een allround belastingadviseur met een voorliefde voor estate planning. In haar vrije tijd speelt zij graag een bordspel! Neem contact met mij op.

Irina Volosin

Irina doet in haar vrije tijd graag aan wandelen, pilates en rekoefeningen. Daarnaast gaat ze graag op reis om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Bij 4-Vision is zij te werk als assistent-accountant.  Neem contact met mij op.

David Timmer

David is als stagiair bij 4-Vision binnengekomen en tegenwoordig werkt hij bij ons als werkstudent. In zijn vrije tijd houdt hij van boulderen en lekker op de bank series kijken. Neem contact met mij op.

Daniel Zmuncila

Daniel werkt als Senior Financial Controller, met ervaring als auditor bij een BIG 4 en een adviserende rol in planning en analyse voor MKB. In zijn vrije tijd luistert hij graag muziek of speelt hij volleybal. Neem contact met mij op.

Natalia Siscova

Natalia werkt als financial controller bij 4-Vision. In haar vrije tijd stapt ze graag op de fiets of haakt zij de mooiste dingen. Neem contact met mij op.

Wilma van der Grift

Wilma, Finance Office Manager bij 4-Vision, is een expert in regelen en organiseren. In haar vrije tijd geniet ze van de sportschool, sauna en assisteert ze bij luchtballonactiviteiten bij goed weer. Neem contact met mij op.

Mike de Lijster

Mike, Accountant en Financieel Planner, leidt ondernemers naar financieel succes met nauwgezette planning. Buiten werk geniet hij van volleybalwedstrijden van zijn zoon en heeft een zwak voor zoetigheid. Neem contact met mij op.

Elena Nikolaitsa

Elena, Junior Financial Controller, verkent met plezier musea en historische gebouwen in haar vrije tijd. Haar passie voor reizen uit zich in het ontdekken van diverse culturen en tradities.Neem contact met mij op.

Honorée de Jong

Honorée, Senior Assistent Accountant bij 4-Vision, toont haar toewijding aan financiële oplossingen. Buiten kantoor is ze actief in de sportschool en ontspant ze op het terras, wat haar veelzijdigheid weerspiegelt.Neem contact met mij op.

Teun-Jan Overvest

Teun-Jan, Business Intelligence Ontwikkelaar en Bedrijfseconoom, haalt inzichten uit financiële data. Als Penningmeester en kascontrolecommissielid toont hij betrokkenheid. Neem contact met mij op.

Jasmina Taburceanu

Jasmina is Financial Controller en maakt alle administraties op en top in orde, Ze waardeert buiten het kantoor quality time met dierbaren, filmavonden, reizen en af en toe winkelen.Neem contact met mij op.

Maaike van Vliet

Maaike voorziet als Assistent-Accountant elke jaarrekening van de juiste teksten en overzichten. Soms doet ze dat remote vanuit Tanzania, want ze heeft ook een reisbureau gespecialiseerd op dit land! Neem contact met mij op.

Paul Deley

Paul, Senior Financial Controller met twintig jaar administratieve ervaring die graag met Excel in de cijferzee zwemt. In zijn vrije tijd leert hij diverse vreemde talen, loopt graag hard en speelt op de basgitaar.Neem contact met mij op.