Maliebaan 41
3581 CD Utrecht
085-0471576

Ons team - 4-Vision

Wij helpen je graag verder

Leon Bakker

Als medeoprichter van 4-Vision en gedreven financieel adviseur streeft Leon naar succes voor zijn eigen bedrijf, én dat van zijn klanten. Naast zijn werk heeft hij een passie voor wielrennen en snowboarden. Neem contact met mij op.  

Jasper van Oers

Als medeoprichter van 4-Vision, ondernemer én fiscalist haalt Jasper voor klanten alles uit de innovatiebox, fusies en bedrijfsovernames. Daarnaast is hij fervent duiker en maakt hij graag boswandelingen met zijn hond Mylo. Neem contact met mij op.

Rowan Stapels

Rowan is assistent-accountant en gepassioneerd automatiseringsspecialist. Zijn motto: ‘Waarom handmatig werk doen als de software het automatisch voor je doet.’ Rowan kan ook aardig overweg met een tafeltennisbatje. Neem contact met mij op.

Kristel de Groot

Kristel is als accountant vraagbaak en aanspreekpunt voor klanten. Ze begeleidt het administratieteam en het financieel management. In haar vrije tijd wandelt Kristel graag samen met haar hond en gezin. Neem contact met mij op.

Christiaan van Doorn

Administraties zijn bij Christiaan in zeer goede handen. Deze sportieve assistent-accountant slash bedrijfsadministrateur is niet alleen stapelgek op cijfers maar ook op voetballen, skiën, snowboarden, racefietsen én mountainbiken. Neem contact met mij op.

Sanne van Schaik

Accountant Sanne zet zich met hart en ziel in voor haar klanten. Dankzij haar adviezen en management loopt de financiële bedrijfsvoering altijd op rolletjes. Stoom afblazen doet zij op de racefiets. Neem contact met mij op.

Willem van Bennekom

Administraties boeken, managementrapportages maken, aangifte vennootschapsbelasting of een aangifte inkomstenbelasting, Willem regelt het. Daarnaast voetbalt Willem graag. Neem contact met mij op.

Eva Steenbeek

Eva is onze Office Manager en zorgt dat alles op kantoor op rolletjes loopt, onze klanten zich koning voelen en alle medewerkers ontzorgt zijn. Reizen en fotograferen doet ze maar al te graag! Neem contact met mij op.

Ben Abels

Ben is onze allround MKB-adviseur met als specialiteit fiscale zaken. Als fiscaal adviseur adviseert hij zijn klanten op fiscaal, financieel en juridisch gebied. Naast zijn hobby als belegger ontspant hij door te zeilen, te zwemmen en regelmatig op vakantie te gaan. Neem contact met mij op.