Maliebaan 41
3581 CD Utrecht

Salarisadministratie - 4-Vision

Salarisadministratie

Het uitbesteden van je salarisadministratie kan je als ondernemer veel tijd, geld en energie besparen. Maar je wilt natuurlijk wel dat de salarisadministratie perfect geregeld is. Niet alleen voor je werknemers, die iedere maand op tijd hun salarisstrook moeten ontvangen, maar ook voor jezelf.

Het uitbesteden van je salarisadministratie kan je als ondernemer veel tijd, geld en energie besparen. Maar je wilt natuurlijk wel dat de salarisadministratie perfect geregeld is. Niet alleen voor je werknemers, die iedere maand op tijd hun salarisstrook moeten ontvangen, maar ook voor jezelf. Daarom kun je er voor kiezen om dit uit te besteden aan personen die hier gespecialiseerd in zijn. Hiervoor ben je bij 4-Vision dus aan het juiste adres. De salarisspecialisten van 4-Vision doen veel meer dan alleen het maken van een loonstrook. Achter de schermen denken ze met je mee over manieren om je salaris- en personeelsbeleid te optimaliseren. Zo ben je er bijvoorbeeld zeker van dat je het maximale haalt uit subsidies, premies en loonberekeningen.


Hoe gaan wij te werk?

Als je besluit om ons in te schakelen om jouw salarisadministratie te regelen, wil je natuurlijk wel precies weten hoe wij te werk gaan. Medewerkers krijgen periodiek van ons een salarisstrook die ze online kunnen inzien in een beveiligde omgeving. Daar vinden ze ook jaaropgaven en een overzicht van hun verzuim en vrije uren. Je hebt als ondernemer dus zelf vrijwel geen omkijken meer naar je salarisafhandeling. Ook het uitbetalen van de lonen kunnen we heel gemakkelijk voor je maken door iedere maand de loonbetalingen voor je klaar te zetten. Dit scheelt jou dus enorm veel tijd, dat je hoogstwaarschijnlijk goed kan besteden aan andere taken.


De voordelen van 4-Vision

De voordelen van 4-Vision salaris op een rij:

  • - Online aanlevering van loonstroken en jaaropgaven
  • - Beveiligde online omgeving voor werknemers
  • - Maximaal profiteren van subsidies en premies
  • - Altijd toegang tot deskundig advies
  • - Integratie loonjournaalposten in boekhoudpakket
  • - Prijs per loonstrook al vanaf €7 (excl. btw)


Salarisadministratie uitbesteden?

Wil je ook je salarisadministratie uitbesteden aan 4-Vision? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie. Hierin vertellen wij precies wat wij voor jou kunnen betekenen. Bij 4-Vision pakken we de zaken namelijk nét even iets anders aan dan traditionele kantoren dat doen. Je kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken en wij zullen je zo spoedig mogelijk te woord staan.