Maliebaan 41
3581 CD Utrecht

Salarisadministratie - 4-Vision

Salarisadministratie

Het uitbesteden van je salarisadministratie, bespaart je de nodige tijd, geld en energie. Maar als je dan je salarisadministratie in Utrecht toevertrouwt aan een externe partij, wil je wel dat dit goed geregeld is. Niet alleen je werknemers vinden het fijn om hun salarisstrook tijdig te ontvangen. Ook voor de geloofwaardigheid van jou als werkgever is het fijn om een kantoor te hebben waar je op kunt bouwen. 4-Vision is dat kantoor voor jou.

Van salarisadministratie tot aan accountancy en van accountancy tot administratie: wij zijn een full service kantoor van het eerste uur. Ben je nieuwsgierig geworden? 4-Vision vertelt je meer over de salarisadministratie in Utrecht op deze pagina.

4-Vision: jouw salarisadministrateur

Naast een prettig werkklimaat en aardige collega’s, is salaris de belangrijkste drijfveer voor werknemers om zich tomeloos in te zetten voor jouw bedrijf. Om deze beloning maandelijks op tijd over te maken, doe je een beroep op 4-Vision, jouw salarisadministrateur in Utrecht. De specialisten van 4-Vision doen veel meer dan alleen het maken van een loonstrook. Achter de schermen van onze salarisadministratie denken we met je mee over manieren om je salaris- en personeelsbeleid te optimaliseren. Zo ben je er zeker van dat je het maximale uit subsidies, premies en loonberekeningen haalt.

Wat kun je verwachten van 4-Vision’s loonadministratie?

Om het maximale uit jouw loonadministratie te halen, zorgt 4-Vision ervoor dat de gegevens van je werknemers goed worden geregistreerd. We dragen zorg voor NAW-gegevens en gaan zorgvuldig om met de salariseisen van ieder individu. Daarnaast is 4-Vision’s loonadministratie verantwoordelijk voor het opstellen van een loonstaat, zodat de overheid over de juiste informatie beschikt ten aanzien van verzekeringen.

Tevens ontlasten we je wat betreft jaaropgaven, zodat de belastingaangifte verricht kan worden. Indien gewenst houden we een kort lijntje met je HR-afdeling. Wijzigingen rondom declaraties, reiskosten of thuiswerkvergoedingen zijn zo altijd tijdig bekend bij onze loonadministratie in Utrecht.

Werkwijze 4-Vision

Als je besluit om ons in te schakelen om jouw salarisadministratie te regelen, wil je natuurlijk weten hoe wij te werk gaan. Medewerkers krijgen periodiek van ons een salarisstrook die ze online kunnen inzien in een beveiligde omgeving. Daar vinden ze ook jaaropgaven en een overzicht van hun verzuim en vrije uren. Je hebt als ondernemer dus zelf vrijwel geen omkijken meer naar je salarisafhandeling. Ook het uitbetalen van de lonen kunnen we heel gemakkelijk voor je maken door iedere maand de loonbetalingen voor je klaar te zetten. Dit scheelt jou enorm veel tijd, die je goed kan besteden aan andere taken.

De voordelen van 4-Vision

De voordelen van 4-Vision salaris op een rij:

  • • Online aanlevering van loonstroken en jaaropgaven
  • • Beveiligde online omgeving voor werknemers
  • • Maximaal profiteren van subsidies en premies
  • • Altijd toegang tot deskundig advies
  • • Integratie loonjournaalposten in boekhoudpakket
  • • Prijs per loonstrook al vanaf €7 (excl. btw)


Salarisadministratie uitbesteden?

Wil je ook je salarisadministratie uitbesteden aan 4-Vision in Utrecht? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie. Hierin vertellen wij precies wat wij voor jou kunnen betekenen. Bij 4-Vision pakken we de zaken namelijk nét even iets anders aan dan traditionele kantoren dat doen. Je kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken en wij zullen je zo spoedig mogelijk te woord staan.