Maliebaan 41
3581 CD Utrecht

4-Vision kan er voor zorgen dat je meerdere subsidies meepikt! | 4-Vision

Subsidies

Heb je een eigen bedrijf en wil je graag geld besparen? Het kan zijn dat in aanmerking komt voor een subsidie. In de praktijk zien we vaak dat veel ondernemers geen idee hebben of dit het geval is en hoe je een subsidie kunt aanvragen. Wij van 4-Vision helpen je graag zodat je misschien wel flink wat geld kan besparen.

Diverse soorten subsidies

In Nederland zijn er heel veel soorten subsidies waar ondernemers eventueel gebruik van kunnen maken. Omdat de soorten subsidies niet op eén hand te tellen zijn, begrijpen we dat je misschien niet weet of jouw bedrijf in aanmerking komt voor een subsidie. Gelukkig zijn wij bij 4-Vision op de hoogte van de verschillende subsidies die er bestaan en ondersteunen we je graag. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van subsidies.


Innovatiebox

De innovatiebox is misschien wel één van de bekendste subsidies. Het stimuleert innovatief onderzoek door ondernemers. Wanneer je winst haalt door deze innovatieve activiteiten uit te voeren dan hoef je hier een stuk minder vennootschapsbelasting over te betalen. Dit kan enorm veel schelen in de kosten.


Energie-Investeringsaftrek en Milieu Investeringsaftrek

Ben je ondernemer die investeert in energiezuinige technieken en duurzame energie? Dan kom je wellicht in aanmerking voor subsidies als de regeling Energie-Investeringsaftrek (EIA) of Milieu-Investeringsaftrek (MIA). Bij de MIA kan je investeringsaftrek oplopen tot wel 36% van het investeringsbedrag. Dit komt bovenop je gebruikelijke kleinschaligheidsaftrek. De MIA kan ook worden gecombineerd met de Willekeurige aftrek milieu-investeringen (Vamil). Met de Vamil kan je 75% van de investeringskosten versnelt afschrijven.


Investeringssubsidie duurzame energie

Ben je van plan te investeren in zonneboilers, warmtepompen, pelletkachels of biomassaketels? Dan kan je hiervoor een tegemoetkoming ontvangen met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Deze subsidie is er om Nederlandse bedrijven te stimuleren minder gas te verbruiken door duurzaam te verwarmen. Ben je van plan om een warmtepomp aan te schaffen? Hiervoor kun je zowel investeringsaftrek EIA als ISDE krijgen.


Meer weten over subsidies?

Het zou toch zonde zijn als je subsidies misloopt. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij leggen je graag meer uit over onze werkwijze. Zo heb je gelijk een goed beeld van hoe we je kunnen helpen!