Maliebaan 41
3581 CD Utrecht
085-0471576

Referenties/ Cases - 4-Vision

Wat zeggen onze klanten?

Stefan Ottenbros

Directeur & Oprichter – Talent & Care

 

Wij zijn enorm blij met de samenwerking met 4-Vision. Ze hebben ons goed geholpen om ons bedrijf verder te professionaliseren en overzicht te creeeren. De dagelijkse inzage in de stand van zaken en de maandelijkse afsluiting geeft enorm veel vertrouwen. Daarnaast is 4-Vision altijd bereid om vragen tussendoor te beantwoorden. Het grootste verschil met een reguliere accountant vind ik dat ze zeer pro-actief en innovatief zijn. En bovendien geld besparen voor ons.

 

Michael Tulp

Managing Director – Sunshower Health & Wellness

 

Wij bij Sunshower en Dermasun zijn buitengewoon blij dat we in 2017 zijn overgestapt naar 4-Vision. Zowel Jasper als Leon hebben vanaf dag 1 oprechte interesse in ons bedrijf getoond en de fase waarin we zaten. Deze interesse heeft er voor gezorgd dat we een goede innovatiebox afspraak hebben gekregen. Daarnaast is door goed voorbereidend werk een financiering bij de bank afgesloten die past bij onze groei ambitie. 4-Vision is voor het eerst een accountantskantoor dat wij zien als een partner in onze onderneming. Met Sanne als contactpersoon hebben we iemand die ons continue scherp houdt om de boekhouding tijdig en compleet te hebben en te houden!

 

Ivo Elshof

Director & Founder – Best4u group

 

Als eigenaar van 15 internet gerelateerde bedrijven in 3 landen en de focus op continue groei hebben we enorme behoefte aan een proactieve en innovatieve financiële partner; in 4-Vision hebben we deze meer dan gevonden. Focus op financiële automatisering waar mogelijk; zonder de mens uit het oog te verliezen. Maar ook zeker complexe fiscale en/of financiële vraagstukken zijn geen enkel probleem. Wij zijn meer dan een klant; wij zijn fan.

 

Jan van Ottele

Directeur – AirBeamTV BV


“We zijn met 4-Vision in contact gekomen via hun website. AirBeamTV maakt innovatieve applicaties voor multiscreen interactie tussen Apple devices (iPhone, iPad en Mac) en diverse merken Smart TVs. Nadat onze accountant ons gewezen had op de voordelen van de Innovatiebox voor ons VPB tarief, zijn we op zoek gegaan naar een specialist op dat gebied. Wat ons met name aantrok in 4-Vision is dat ze goede contacten onderhouden met de inspecteurs van de belastingdienst die zich bezighouden met innovatiebox. 4-Vision heeft op basis van onze input de aanvraag naar de belastingdienst opgesteld en daarna de onderhandelingen met de belastingdienst geleid. Voor AirBeamTV heeft dit een zeer waardevol resultaat opgeleverd, waar we zeer tevreden mee zijn!”