Maliebaan 41
3581 CD Utrecht

Heeft u vragen? Bekijk de meest voorkomende vragen | 4-Vision

Dit wil je vast weten
Betaal ik extra voor tussentijds advies?
Nee hoor. Voor tussentijdse vragen brengen we niets extra in rekening. Zie het maar als een extra dienstverlening naar jou als klant. Voor uitgebreide vraagstukken, die geen verband houden met de oorspronkelijke opdracht, rekenen we natuurlijk wel een meerprijs. Dit bespreken we echter altijd vooraf, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.
Wat is het verschil tussen 4-Vision en een traditionele accountant?
4-Vision loopt in vergelijking met andere accountants voorop als het gaat om online boekhouden en automatisering. Dat bespaart tijd die we gebruiken voor meer persoonlijk advies. Dat advies krijg je niet droog op je bord maar persoonlijk glashelder uitgelegd in begrijpelijke taal. Daarnaast bieden we realtime inzicht in je resultaten en razendsnelle rapportage. Zo krijg je bij ons binnen een dag na maandafsluiting al een jaarrekeningwaardig rapport in huis.
Ik ben niet tevreden over mijn boekhouder. Kan ik gemakkelijk naar jullie overstappen?
Ja hoor, dat is zeker mogelijk. Als je met ons in zee wilt, nemen we je administratie over van je oude accountant. Het inrichten en opstarten van je administratie doen we zelfs kosteloos. Dat noemen we onze overstapservice. Als je contact opneemt met info@4-vision.nl vertellen we je er graag alles over.