Maliebaan 41
3581 CD Utrecht

Innovatiebox | Hoe gaan wij te werk? No cure no pay! | 4-Vision

InnovatieboxInnovatieve ondernemers geven een impuls aan de Nederlandse economie. Daarom beloont de overheid innovatie met subsidie, in de vorm van een belastingvoordeel uit de innovatiebox. Veel ondernemers zijn hier helaas niet van op de hoogte en laten dit voordeel schieten. Of ze weten geen raad met de zeer complexe aanvraagprocedure en halen daardoor geen maximaal voordeel. Dat is erg jammer en onnodig.

4-Vision kan je helpen om wel optimaal gebruik te maken van de innovatiebox. Dat kan je veel voordeel opleveren. Als je aan de voorwaarden voldoet, betaal je over je innovatieve opbrengsten geen 25 procent vennootschapsbelasting maar slechts maximaal 7 procent. Tel uit je winst.

Kan mijn bedrijf ook verdienen aan de innovatiebox?


Dat kan als je aan een aantal voorwaarden voldoet. Ten eerste moet je beschikken over een WBSO-verklaring. Met de WBSO-verklaring toon je aan dat jij de innovatie waarvoor je een innovatiebox-aanvraag wilt indienen zelf hebt ontwikkeld. Daarnaast moet je onderneming belastingplichtig zijn in Nederland, hier vennootschapsbelasting betalen en moet je onderneming ook echt voordeel kunnen behalen met de innovatie.

Hoe gaan we te werk?


Gewapend met je WBSO-verklaring, uitvoerige documentatie over je innovatie en een margeverwachting, stellen we samen een plan op. Dat leggen we voor aan onze contacten bij de Belastingdienst. Hierna starten we het innovatiebox-traject voor je op en implementeren we de administratie ervan zorgvuldig in je boekhouding. Vanaf dat moment geniet jij van de korting op je vennootschapsbelasting.

En ik betaal alleen bij resultaat?


Dat klopt. We werken op basis van no cure no pay. We brengen alleen een percentage van wat we voor je verdienen in rekening. Daarover maken we vooraf duidelijke afspraken, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Wil je weten of je onderneming in aanmerking komt voor de innovatiebox? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag een keer vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.