Maliebaan 41
3581 CD Utrecht

Vacature Ervaren Assistent Accountant - 4-Vision

Ervaren Assistent Accountant | MKB 

Functieomschrijving

Als assistent accountant bij 4-Vision werk je zowel bij de klant als bij ons op kantoor aan het risicogericht samenstellen van de jaarrekeningen van innovatieve en snel groeiende bedrijven. Dit betekend dat deze jaarrekeningen veel uitdagingen omvatten in de vorm van herstructureringen, externe verslaggevingsissues en schattingsposten.

 

Bij het grootste deel van je klanten blijf je het gehele jaar betrokken en ben je verantwoordelijk voor een samenstelwaardige maand- of kwartaalafsluiting van de administratie en rapportage. Daarnaast krijg je een actieve rol in het adviseren van de DGA bij het maken van strategische en financiële beslissingen. Het opstellen van liquiditeitsbegrotingen is daar bijvoorbeeld een onderdeel van.

 

Je hebt direct klantcontact en bent veelal het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je functioneert als schakel tussen de assistenten en partners van 4-Vision.

Jouw takenpakket

Jouw doel is om de klant te ontzorgen en 4-Vision te laten groeien door:

 • Het beheren en onderhouden van je eigen klantportefeuille
 • Nieuwe klanten volledig te ontzorgen in hun overstap naar ons kantoor
 • Het overzetten, inrichten en optimaliseren van hun administratieve proces
 • Het inventariseren van de wensen van de klant op het gebied van de managementrapportage en de inrichting hiervan
 • Periodieke afsluiting van de financiële administratie waaronder review van de werkzaamheden uitgevoerd door jouw assistenten
 • Bespreking van de tussentijds rapportages met klanten
 • Het begeleiden, opleiden en controleren van minder ervaren collega’s
 • Het vormen van een administratief- en samensteldossier
 • Opstellen van het jaarrekeningrapport
 • Advisering van klanten

Jouw profiel

Een tevreden klant is het allerbelangrijkste voor jou. Je bent enthousiast en energiek, kunt goed overzicht houden en prioriteiten stellen. Je bent zelfstandig, nauwkeurig, stressbestendig en flexibel. En je vindt het leuk om met een team samen te bouwen aan een succesvol en snelgroeiend jong bedrijf. Verder vinden we het belangrijk dat je:

 • Woonachtig bent in Utrecht of omgeving
 • Minimaal 2 jaar relevante ervaring met het samenstellen van jaarrekeningen
 • HBO Accountancy of Bedrijfseconomie opleiding hebt afgerond
 • Sterke affiniteit met technologie en mensen!
 • Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Kennis van Caseware, Exact en Visionplanner is een pré

Wie zijn wij?

4-Vision is een snelgroeiend accountantskantoor opgericht door partners met een Big-Four achtergrond en een duidelijke visie op de toekomst van ons vak. Bij een groot deel van onze klanten vormen wij de financiële afdeling. Dit houdt in dat onze assistenten op hoogwaardig niveau de boekhouding voeren en de (assistent) accountant een controller functie heeft en de resultaten periodiek bespreekt al dan niet gezamenlijk met één van de partners. Onze klanten zijn veelal wat grotere MKB klanten.

 

Bij ons vind je geen jasje-dasje. Wij houden ook niet van strikte hiërarchie en vaste werktijden. Waar we wel van houden, is het creëren van een relaxte werksfeer waar iedereen zich met plezier de hele dag inzet om het allerbeste resultaat neer te zetten. De partners zitten gewoon bij de werknemers op de kamer en er is altijd iemand beschikbaar om vragen aan te stellen of om jou te begeleiden.

 

Wij zoeken alleen maar mensen die onderdeel willen worden van een leuk en hecht team waar veel wordt gelachen maar ook hard wordt gewerkt. Elke maand hebben we een borrel en naast de reguliere bedrijfsuitjes gaan we ook elk jaar een paar dagen skiën.

Wij bieden

Een levendige werkomgeving  waarin je kunt meebouwen aan een dynamische organisatie en er alle ruimte bestaat om jezelf verder te ontwikkeln. Onze vestiging in Utrecht bestaat uit een team van 11 collega’s. Wij worden heel enthousiast van nieuwe inzichten en ideeën en zijn zeer benieuwd wie onze nieuwe aanwinst wordt.

 

Salarisindicatie van 3.000 – 4.000 bruto o.b.v. fulltime en hebben daarnaast perfecte secundaire voorwaarden. De functie is zowel parttime als fulltime beschikbaar.

Interesse?

Hou je van een uitdaging, heb je affiniteit met ICT en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen we graag je cv en een motivatie op info@4-vision.nl t.a.v. Sanne van Schaik.


Contactformulier

Hierbij ga ik akkoord met de privacyverklaring