Maliebaan 41
3581 CD Utrecht
085-0471576

Vacature Assistent Accountant - 4-Vision

Ervaren Assistent Accountant | MKB | 2.500 – 3.500

Functieomschrijving

Als assistent accountant bij 4-Vision werk je zowel bij de klant als bij ons op kantoor aan het risicogericht samenstellen van de jaarrekening van innovatieve bedrijven. Dit betekend dat onze jaarrekeningen veel uitdagingen omvatten in de vorm van herstructureringen, externe verslaggevingsissues en schattingsposten. Daarnaast krijg je een actieve rol in het adviseren van de DGA bij het maken van strategische en financiële beslissingen. Het opstellen van managementrapportages en liquiditeitsbegrotingen is daar onderdeel van. Je hebt direct klantcontact.

Jouw takenpakket

Jouw doel is om de klant zich koning te laten voelen door en 4-Vision te laten groeien door:

  • Het vormen van een administratief- en samensteldossier in Caseware
  • Opstellen van het jaarrekeningrapport
  • Advisering van klanten over het behalen van hun (financiële) doelstellingen en zorgdragen dat ze op de juiste KPI’s sturen
  • Eventueel het begeleiden van minder ervaren collega’s

Jouw profiel

Een tevreden klant is het allerbelangrijkste voor jou. Je bent enthousiast en energiek, kunt goed overzicht houden en prioriteiten stellen. Je bent zelfstandig, nauwkeurig, stressbestendig en flexibel. En je vindt het leuk om met een team samen te bouwen aan een succesvol en snelgroeiend jong bedrijf. Verder vinden we het belangrijk dat je:

  • Woonachtig bent in Utrecht of omgeving
  • Minimaal 2 jaar relevante ervaring hebt
  • HBO Accountancy of Bedrijfseconomie opleiding (bijna) hebt afgerond
  • Sterke affiniteit met technologie en mensen!
  • Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Kennis van Caseware is een pré

Wie zijn wij?

4-Vision is een snelgroeiend accountantskantoor. Wij zetten de nieuwste technologieën in om de administratieve processen van onze klanten zoveel mogelijk te digitaliseren. Doordat we realtime inzicht hebben in de ontwikkelingen bij onze klanten kunnen we ons focussen op het geven van adviezen. Hierdoor zijn we geen kostenpost voor onze klanten maar leveren we juist geld voor ze op. Bij 4-Vision werken mensen die houden van hun vak. We hebben elke dag veel plezier in het werken voor de leukste klanten van Nederland.

Wij bieden

Een baan waarin je kunt meebouwen aan een succesvolle onderneming met jonge mensen. Je tijden bepaal je zelf en je werkt zowel bij de klant, thuis, als in onze monumentale kantoorvilla in Utrecht. Salarisindicatie van 2.500 – 3.500 bruto obv fulltime en onder meer een reiskostenvergoeding en een premievrije pensioenbijdrage. De functie is zowel parttime als fulltime beschikbaar.

Interesse?

Hou je van een uitdaging, heb je affiniteit met ICT en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen we graag je cv en een motivatie op info@4-vision.nl t.a.v. Sanne van Schaik.


Contactformulier

Hierbij ga ik akkoord met de privacyverklaring