Maliebaan 41
3581 CD Utrecht
085-0471576

Olesea Dobrovolschi

Als administratief medewerkster regelt Olesea alles tot in de puntjes voor haar administraties. Naast haar werk kookt ze graag traditionele (Moldavische) gerechten. Neem contact met mij op.

  • 31 januari 2020

Tatiana Baractari

Geef bedrijfsadministratrice Tatiana een digitale berg met administratieve stukken en ze zorgt dat alles binnen no time geordend ingeboekt is! Thuis ploft ze graag op de bank voor een avondje bingewatchen. Neem contact met mij op.

  • 31 januari 2020

Mirjam van Zuijlen

Mirjam is onze onboardingsspecialist en zorgt ervoor dat de processen van elke nieuwe klant zorgvuldig, efficiënt en effectief geautomatiseerd worden. In haar vrije tijd loopt ze graag een blokje hard. Neem contact met mij op.

  • 31 januari 2020

Ben Abels

Ben is onze allround MKB-adviseur met als specialiteit fiscale zaken. Als fiscaal adviseur adviseert hij zijn klanten op fiscaal, financieel en juridisch gebied. Naast zijn hobby als belegger ontspant hij door te zeilen, te zwemmen en regelmatig op vakantie te gaan. Neem contact met mij op.

  • 20 december 2019

Willem van Bennekom

Administraties boeken, managementrapportages maken, aangifte vennootschapsbelasting of een aangifte inkomstenbelasting, Willem regelt het. Daarnaast voetbalt Willem graag. Neem contact met mij op.

  • 23 juli 2019

Sanne van Schaik

Accountant Sanne zet zich met hart en ziel in voor haar klanten. Dankzij haar adviezen en management loopt de financiële bedrijfsvoering altijd op rolletjes. Stoom afblazen doet zij door te trainen voor een marathon. Neem contact met mij op.

  • 27 december 2018

Christiaan van Doorn

Administraties zijn bij Christiaan in zeer goede handen. Deze sportieve assistent-accountant slash bedrijfsadministrateur is niet alleen stapelgek op cijfers maar ook op voetballen, skiën, snowboarden, racefietsen én mountainbiken. Neem contact met mij op.

  • 27 december 2018

Kristel de Groot

Kristel is als accountant vraagbaak en aanspreekpunt voor klanten. Ze begeleidt het administratieteam en het financieel management. In haar vrije tijd wandelt Kristel graag samen met haar hond en gezin. Neem contact met mij op.

  • 6 november 2018

Rowan Stapels

Rowan is assistent-accountant en gepassioneerd automatiseringsspecialist. Zijn motto: ‘Waarom handmatig werk doen als de software het automatisch voor je doet.’ Rowan kan ook aardig overweg met een tafeltennisbatje. Neem contact met mij op.

  • 24 juli 2018

Jasper van Oers

Als medeoprichter van 4-Vision, ondernemer én fiscalist haalt Jasper voor klanten alles uit de innovatiebox, fusies en bedrijfsovernames. Daarnaast is hij fervent duiker en maakt hij graag boswandelingen met zijn hond Mylo. Neem contact met mij op.

  • 24 juli 2018