Maliebaan 41
3581 CD Utrecht

Maaike van Vliet

Maaike voorziet als Assistent-Accountant elke jaarrekening van de juiste teksten en overzichten. Soms doet ze dat remote vanuit Tanzania, want ze heeft ook een reisbureau gespecialiseerd op dit land! Neem contact met mij op.

  • 30 januari 2024

Jasmina Taburceanu

Jasmina is Financial Controller en maakt alle administraties op en top in orde, Ze waardeert buiten het kantoor quality time met dierbaren, filmavonden, reizen en af en toe winkelen.Neem contact met mij op.

  • 30 januari 2024

Teun-Jan Overvest

Teun-Jan, Business Intelligence Ontwikkelaar en Bedrijfseconoom, haalt inzichten uit financiële data. Als Penningmeester en kascontrolecommissielid toont hij betrokkenheid. Neem contact met mij op.

  • 29 januari 2024

Honorée de Jong

Honorée, Senior Assistent Accountant bij 4-Vision, toont haar toewijding aan financiële oplossingen. Buiten kantoor is ze actief in de sportschool en ontspant ze op het terras, wat haar veelzijdigheid weerspiegelt.Neem contact met mij op.

  • 26 januari 2024

Elena Nikolaitsa

Elena, Junior Financial Controller, verkent met plezier musea en historische gebouwen in haar vrije tijd. Haar passie voor reizen uit zich in het ontdekken van diverse culturen en tradities.Neem contact met mij op.

  • 26 januari 2024

Mike de Lijster

Mike, Accountant en Financieel Planner, leidt ondernemers naar financieel succes met nauwgezette planning. Buiten werk geniet hij van volleybalwedstrijden van zijn zoon en heeft een zwak voor zoetigheid. Neem contact met mij op.

  • 26 januari 2024

Wilma van der Grift

Wilma, Finance Office Manager bij 4-Vision, is een expert in regelen en organiseren. In haar vrije tijd geniet ze van de sportschool, sauna en assisteert ze bij luchtballonactiviteiten bij goed weer. Neem contact met mij op.

  • 26 januari 2024

Natalia Siscova

Natalia werkt als financial controller bij 4-Vision. In haar vrije tijd stapt ze graag op de fiets of haakt zij de mooiste dingen. Neem contact met mij op.

  • 25 oktober 2023

Daniel Zmuncila

Daniel werkt als Senior Financial Controller, met ervaring als auditor bij een BIG 4 en een adviserende rol in planning en analyse voor MKB. In zijn vrije tijd luistert hij graag muziek of speelt hij volleybal. Neem contact met mij op.

  • 18 oktober 2023

David Timmer

David is als stagiair bij 4-Vision binnengekomen en tegenwoordig werkt hij bij ons als werkstudent. In zijn vrije tijd houdt hij van boulderen en lekker op de bank series kijken. Neem contact met mij op.

  • 18 oktober 2023