Maliebaan 41
3581 CD Utrecht

Clarissa Wolswijk

Assistent-accountant Clarissa gaat graag te werk met het opstellen van de jaarrekeningen. Niet alleen dit vindt zij leuk om te doen, want in haar vrije tijd leert ze ook graag vreemde talen.  Neem contact met mij op.

  • 29 september 2021

Bjorn Sahusilawane

Bjorn is een top fiscalist! Met adviezen geven op gebied van fiscaal, financieel en juridisch weet hij dan ook wel raad. Bjorn is groot fan van Feyenoord. Je vindt hem dan ook vaak in De kuip. Neem contact met mij op.

  • 29 september 2021

Dennis Markovic

Dennis is te werk als assistent-accountant. Hij is zeer kundig op het gebied van de financiële administratie, ook is hij erg muzikaal aangelegd. Zo speelt hij in zijn vrije tijd gitaar.Neem contact met mij op.

  • 20 augustus 2021

Janneke Vermeulen

Janneke is te werk als Consultant recruitment en sales. Niet alleen op de werkvloer maar ook in haar vrije tijd is zij een echte teamplayer. Ze staat daarom ook graag op het hockeyveld.Neem contact met mij op.

  • 20 augustus 2021

Bonne Ubbink

Relatiebeheerder Bonne heeft big four ervaring en zorgt ervoor dat de administraties en jaarrekening tip top in orde zijn. Thuis is hij samen met zijn vriendin op huisjacht. Neem contact met mij op.

  • 25 mei 2021

Sterre Noordhuis

Als assistent-fiscalist schrijft Sterre adviesrapporten die geld opleveren voor onze klanten. Zodra de zon schijnt is ze op een terrasje te vinden. Neem contact met mij op.

  • 15 april 2021

Aida Kokorovic

Als financial controller zit Aida op locatie bij onze klanten om de financiële functie van A tot Z te verzorgen. In haar vrije tijd wandelt en kookt ze graag! Neem contact met mij op.

  • 15 april 2021

Youri Vroegop

Youri is onze jongste talent! Hij verricht alle werkzaamheden van een assistent accountant en helpt met het opstellen van managementrapportages. In zijn vrije tijd staan voetbal en zijn vriendin op een gezamenlijke nummer 1. Neem contact met mij op.

  • 8 oktober 2020

Olesea Dobrovolschi

Als administratief medewerkster regelt Olesea alles tot in de puntjes voor haar administraties. Naast haar werk kookt ze graag traditionele (Moldavische) gerechten. Neem contact met mij op.

  • 31 januari 2020

Tatiana Baractari

Geef bedrijfsadministratrice Tatiana een digitale berg met administratieve stukken en ze zorgt dat alles binnen no time geordend ingeboekt is! Thuis ploft ze graag op de bank voor een avondje bingewatchen. Neem contact met mij op.

  • 31 januari 2020