Maliebaan 41
3581 CD Utrecht

Bonne Ubbink

Relatiebeheerder Bonne heeft big four ervaring en zorgt ervoor dat de administraties en jaarrekening tip top in orde zijn. Thuis is hij samen met zijn vriendin op huisjacht. Neem contact met mij op.

  • 25 mei 2021

Sterre Noordhuis

Als assistent-fiscalist schrijft Sterre adviesrapporten die geld opleveren voor onze klanten. Zodra de zon schijnt is ze op een terrasje te vinden. Neem contact met mij op.

  • 15 april 2021

Aida Kokorovic

Als financial controller zit Aida op locatie bij onze klanten om de financiële functie van A tot Z te verzorgen. In haar vrije tijd wandelt en kookt ze graag! Neem contact met mij op.

  • 15 april 2021

Youri Vroegop

Youri is onze jongste talent! Hij verricht alle werkzaamheden van een assistent accountant en helpt met het opstellen van managementrapportages. In zijn vrije tijd staan voetbal en zijn vriendin op een gezamenlijke nummer 1. Neem contact met mij op.

  • 8 oktober 2020

Maaike van Vliet

Assistent-Accountant Maaike helpt bij het opstellen van de jaarrekeningen en zorgt dat onze samensteldossiers aan alle eisen voldoen.  Ze werkt parttime omdat er dan extra veel tijd is om te hardlopen, te paardrijden en te shoppen. Neem contact met mij op.

  • 8 oktober 2020

Olesea Dobrovolschi

Als administratief medewerkster regelt Olesea alles tot in de puntjes voor haar administraties. Naast haar werk kookt ze graag traditionele (Moldavische) gerechten. Neem contact met mij op.

  • 31 januari 2020

Tatiana Baractari

Geef bedrijfsadministratrice Tatiana een digitale berg met administratieve stukken en ze zorgt dat alles binnen no time geordend ingeboekt is! Thuis ploft ze graag op de bank voor een avondje bingewatchen. Neem contact met mij op.

  • 31 januari 2020

Ben Abels

Ben is onze allround MKB-adviseur met als specialiteit fiscale zaken. Hij adviseert op fiscaal, financieel en juridisch gebied. Naast zijn hobby als belegger ontspant hij door te fietsen en regelmatig op vakantie te gaan. Neem contact met mij op.

  • 20 december 2019

Sanne van Schaik

Accountant Sanne zet zich met hart en ziel in voor haar klanten. Dankzij haar adviezen en management loopt de financiële bedrijfsvoering altijd op rolletjes. Stoom afblazen doet zij door te trainen voor een marathon. Neem contact met mij op.

  • 27 december 2018

Christiaan van Doorn

Administraties zijn bij Christiaan in zeer goede handen. Deze sportieve assistent-accountant slash bedrijfsadministrateur is niet alleen stapelgek op cijfers maar ook op voetballen, skiën, snowboarden, racefietsen én mountainbiken. Neem contact met mij op.

  • 27 december 2018